Загальноуніверситетський театралізований концерт до Дня всіх закоханих «Мандрівка країною кохання»

14 лютого 2019 року у Харківському національному педагогічному університеті імені Г.С. Сковороди (в актовій залі корпусу по вул. Валентинівській, 2)  у рамках традиційного свята «Тиждень закоханих», що проводиться вже понад 15 років, відбувся театралізований концерт до Дня всіх закоханих “Мандрівка країною кохання”  під гаслом «Любов у педагогічному, приречена на вічність ти...»

Цього року на сцені найстарішого педагогічного університету за сценарієм, який написали самі студенти, ми змогли побачити мандрівку звичайного хлопця в пошуках справжнього кохання. Відомо, що шлях до щирого почуття завжди складний:  нашому герою на заваді стануть труднощі, перешкоди та спокуси. Разом з головними героями мюзиклу ми подолали 7 спокус на шляху до справжньої любові. Залишилися позаду Жадібність, Розпач, Гордість та інші пороки.

Більш яскравим та незабутнім це шоу зробили творчі колективи факультету Мистецтв - Народний ансамбль бального танцю (керівники: Н.А. Бугаєць, О.І. Пінчук), Народний ансамбль народного танцю “Зорицвіт” (керівники: О.В. Лиманська, К.В. Редько), вокально-музичний колектив “Астері” (керівник А.В. Пащенко), солістка Станіслава Фішкіна, гуртки, спортивні групи, а також уболівальники-глядачі, які завжди активні, усміхнені, веселі та мають неймовірну енергетику, якою готові ділитися з усіма глядачами.

 Вітаємо всіх зі святом, бажаємо всім зустріти свою любов та бути коханими!

Більше світлин

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.