Запрошуємо відвідати виставку творчих робіт «Подих прохолоди»

«Подих прохолоди» - друга виставка творчих робіт молодих митців та відомих художників. Організатором виставки стала наша студентка Дар’я Кришталь, за підтримки зав. каф. образотворчого мистецтва ХНПУ імені Г.С. Сковороди, проф. Паньок Тетяни Володимирівни та члена спілки художників України, доц. кафедри образотворчого мистецтва Чауса Дмитра Вікторовича.

Коли? Виставка діє до 5 грудня 2020 року.

Де? У кофейні Diaspora за адресою: вул.Короленка 23 (м. Майдан Конституції).

Представлена виставка- віддзеркалення світовідчуття молодих митців, демонстрація професійної майстерності у поєднанні з сучасним «свіжим» поглядом на перебіг подій. Недаремно Анатоль де Франц говорив, що «талант без роботи так само поганий, як і робота без таланту». Це шанс для кожного митця проявити та презентувати себе. Кожен із авторів конкурсних робіт – вже справжній митець, який впевнено йде по шляху самовдосконалення та розвитку.

Розвиток – запорука успіху кожного молодого митця. Оцінити масштаби пройденого творчого шляху та прикладених зусиль можна з першого погляду на роботи художників. Полотна – це віддзеркалення не лише умінь, а й індивідуальності, власної думки та почуттів.

 «Крила Пегаса» (“Pegasus wings”)- ком'юніті креативних людей (студенти та випускники ХНПУ імені Г.С.Сковороди). Посилання у першому коментарі.

 Кожну роботу можна придбати та підтримати молодих художників.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.