Засідання робочої групи з питань співробітництва університету з соціально-гуманітарним мультикомплексом «Фельдман Екопарк»

11 березня 2021 року відбулося засідання робочої групи з питань співробітництва університету з соціально-гуманітарним мультикомплексом «Фельдман Екопарк».
Учасники зустрічі поділилися думками відносно подальших шляхів всебічної активізації та розширення сфер взаємодії університету з мультикомплексом, обговорили нові проєкти та виокремили напрямки подальшої співпраці ХНПУ імені Г.С. Сковороди та «Фельдман Екопарку».
Нагадаємо, 1 березня 2021 року було підписано Меморандум про співробітництво між Харківським національним педагогічним університетом імені Г.С. Сковороди та соціально-гуманітарним мультикомплексом «Фельдман Екопарк».
Співпраця між Університетом та «Фельдман Екопарк» направлена на об’єднання зусиль та продовження ініціатив у сфері охорони навколишнього природного середовища (збереження довкілля) та на проведення спільних освітніх акцій (відкриті лекції, семінари, наукові дослідження та проєкти).

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.