Засідання Виконавчої ради (Ради з якості) від 01.11.2021 р.

У понеділок, 1 листопада, у очному форматі відбулося чергове засідання Виконавчої ради (Ради з якості), яке провів проректор з навчально-наукової роботи Володимир Борисов.

У ході засідання відбулася урочиста церемонія нагородження. За високий професіоналізм і сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підвищення якості освіти та з нагоди ювілею найвищою відзнакою університету - медаллю імені Г.С. Сковороди була нагороджена доктор пед. наук, доцент, проф. кафедри теорії і технологій дошкільної освіти та мистецьких дисциплін Катерина Юр’єва.

Володимир Андрійович особисто привітав Катерину Анатоліївну з почесною відзнакою та висловив ювілярці слова глибокої шани і поваги.

Проректорка з наукової, інноваційної і міжнародної діяльності Світлана Бережна розповіла про заплановані до проведення у нашому університеті наукові конференції та можливості для здобувачів вищої освіти.

Проректорка Наталія Борисенко оголосила подяку від адміністрації ХЗОШ N 131 декану факультету початкового навчання Тетяні Довженко за всебічну підтримку та участь студентів факультету в організації флешмобів «Тобі, захисник!» Після чого Наталія Олексіївна оголосила лист-подяку від Департаменту освіти Харківської міської ради, у якому йшлося про запрошення наших співробітників до складу вискокопрофесійного журі загальноміського конкурсу «Учитель року- 2022».

Основними питаннями, винесеними на розгляд членів ради були:

- Про підготовку майбутніх вихователів до формування мистецько-творчої компетентності у дошкільників розповіла декан факультету дошкільної освіти проф. Тетяна Танько;

- Про організацію та здійснення самоаналізу освітньо-наукової програми «Філологія» (Людмила Гармаш, Ірина Розуменко, Світлана Бережна).

Наступне засідання виконавчої ради відбудеться 8 листопада о 9:30.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.