Засідання Виконавчої ради (Ради з якості) від 10.01.2022 р.

У понеділок, 10 січня 2022 року, відбулося перше у новому 2022 році засідання Виконавчої ради (Ради з якості). На пропозицію ректора Юрія Бойчука зустріч розпочалася з вшанування хвилиною мовчання пам’яті док. філологічних наук, проф. Лідії Андріївни Лисиченко. Ректор зауважив, що за останній час університет зазнав значних втрат та запропонував увіковічнити імена видатних сковородинівців у новому виданні «Золотий фонд Сковородинівського університету».

Під час засідання відбулася урочиста церемонія нагородження. Від імені всього колективу декан українського мовно-літературного факультету імені Г.Ф. Квітки-Основ’яненка Костянтин Голобородько привітав з днем народження проректорку з навчально-виховної роботи Наталію Борисенко.

За високий професіоналізм і сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підвищення якості освіти та з нагоди ювілею найвищою відзнакою університету - медаллю імені Г.С. Сковороди, була нагороджена голова навчального відділу університету Світлана Ворона.

Ректор Юрій Бойчук особисто привітав з ювілеєм директорку студ. містечка Тетяну Чернік, доц. кафедри всесвітньої історії Галину Яковенко, зав. відділу аспірантури та докторантури Ірину Разуменко. За вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки та з нагоди ювілею, іменинники були нагороджені почесною грамотою/відзнакою Сковородинівського університету.

Очільник вишу також поділився з колегами актуальною інформацією про нові перемоги і здобутки сковородинівців та вручив нагороди дипломантам та переможцям XXIII обласного конкурсу «Вища школа Харківщини- кращі імена»:

директорка наукової бібліотеки університету Олена Коробкіна стала дипломантом конкурсу у номінації «Директор (завідувач) бібліотеки»;

доц. кафедри англійської філології Ганна Крапіаник стала дипломантом у номінації «Викладач гуманітарних дисциплін» стала;

зав. кафедри гімнастики, музично-ритмічного виховання і фітнесу Юлія Голенкова стала дипломантом у номінації «Завідувач кафедри (викладач) фізичного виховання».

Переможцем XXIII обласного конкурсу «Вища школа Харківщини- кращі імена» у номінації «Викладач фундаментальних дисциплін» стала проф. кафедри теорії і методики викладання природничо-математичних дисциплін у дошкільній, початковій і спеціальній освіті Ірина Гавриш.

Вручивши нагороди, Юрій Дмитрович подякував академічній спільноті університету за наполегливу самовіддану працю на благо ХНПУ імені Г.С. Сковороди.

Вітаємо сковородинівців із почесними відзнаками, зичимо їм міцного здоров’я, натхнення, нових наукових злетів і перемог!

Під час засідання члени Виконавчої ради обговорили низку актуальних робочих питань. Так, ректор повідомив, що з 17 січня 2022 року університет повертається до змішаного формату навчання.

Про запланований графік навчання у новому семестрі розповів проректор з науково-навчальної роботи Володимир Борисов. Зокрема, він повідомив, що начитка лекційних курсів та окремих навчальних занять у великих групах буде відбуватися із використанням технологій дистанційного навчання.

Проректорка з наукової, інноваційної і міжнародної діяльності Світлана Бережна розповіла про результати перевірки кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти засобами перевірки на плагіат Unicheck.

Проректорка з навчально-виховної роботи Наталія Борисенко повідомила про можливість для всіх бажаючих пройти вакцинацію у нашому ЗВО. Зокрема, вже у четвер, 13 січня з 9:00 до 13:00 в університеті (вул. Валентинівська, 2, каб. 105) відбудеться щеплення мобільною бригадою першою, другою та бустерною дозою вакцини (Pfizer BioNTech; Moderna; AstraZeneca; CoronaVac).

Основними питаннями, винесеними на розгляд членів ради були:

1. Про формування правової культури у здобувачів вищої освіти університету (Олександр Олійник);

2. Про організацію та здійснення самоаналізу освітньої програми «Середня освіта (Музичне мистецтво)» (Лариса Беземчук, Володимир Фомін);

3. Про початок другого семестру 2021/2022 навчального року на факультетах університету (декани всіх факультетів).

✅Наступне засідання виконавчої ради відбудеться 17 січня о 9:30.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.