Засідання Виконавчої ради (Ради з якості) від 20 грудня 2021 року

У понеділок, 20 грудня 2021 року, в очному форматі відбулося чергове засідання Виконавчої ради (Ради з якості) під головуванням ректора Юрія Бойчука. Традиційно на початку зустрічі відбулася урочиста церемонія нагородження сковородинівців.

За високий професіоналізм і сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підвищення якості освіти та з нагоди дня народження почесною грамотою університету були нагороджені: провідний економіст університету Анна Сватенко, декан українського мовно-літературного факультету імені Г.Ф. Квітки-Основ’яненка Костянтин Голобородько, начальник відділу наукової та інноваційної діяльності вишу Віра Андрієвська.

Під час засідання члени Виконавчої ради розглянули низку актуальних питань. Говорили про плани на другий семестр, про необхідність запровадження нових освітніх програм та підготовку до акредитації, про міжнародну проєктну діяльність університету та профорієнтаційну роботу вишу.

Ректор Юрій Бойчук оголосив проведення Дня відкритих дверей в університеті 5 січня 2022 року. Юрій Дмитрович зауважив, що оскільки в університеті діють карантинні обмеження, профорієнтаційний захід відбудеться у дистанційному форматі.

Разом з тим, абітурієнти матимуть можливість поставити запитання спікерам та отримати відповіді щодо вступної кампанії-2022 в онлайн-форматі.

Позаяк другий семестр вже на порозі, проректор з науково-навчальної роботи Володимир Борисов у своєму виступі нагадав присутнім, що освітній процес в університеті розпочнеться вже 3-го січня 2022 року.

Проректорка з наукової, міжнародної та інноваційної діяльності Світлана Бережна повідомила про наукові здобутки та досягнення сковородинівців за останній тиждень.

Проректорка з навчально-виховної роботи Наталія Борисенко розповіла про підготовку до щорічного загальноуніверситетського свята «Людина року - 2021! Сковородинівський Олімп».

Основними питаннями, винесеними на розгляд членів ради були:

- Про формування індивідуальної траєкторії навчання здобувачів вищої освіти на українському мовно-літературному факультеті імені Г.Ф. Квітки-Основ’яненка (декан факультету Костянтин Голобородько);
- Звіт щодо роботи комісії з етики та управління конфліктами ХНПУ імені Г.С. Сковороди (голова комісії Антон Поденко);
- Інтернаціоналізація освіти як практика освітнього процесу (керівник центру міжнародної діяльності Ганна Крапівник);
- Про виконання кошторису у IV кварталі 2021 року (головний бухгалтер університету Олена Кирилович).

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.