Засідання Виконавчої ради (Ради з якості) від 24 січня 2022 року

У понеділок, 24 січня 2022 року, відбулося чергове засідання Виконавчої ради під головуванням ректора Юрія Бойчука. Зустріч пройшла в офлайн форматі, за участі проректорів, деканів факультетів та керівників структурних підрозділів вишу.

Основними питаннями, винесеними на розгляд членів ради були:

1. Про роботу навчально-методичного інклюзивного центру щодо супроводу здобувачів вищої освіти з ООП в умовах змішаного навчання (керівник центру Олена Казачінер);
2. Про реалізацію молодіжної політики університету (проректорка з навчально-виховної роботи Наталія Борисенко).

Виконавча рада розглянула також низку важливих питань життєдіяльності університету.

Під час засідання ректор Юрій Бойчук повідомив про початок роботи новостворених комісій з ревізії аудиторного фонду університету (у навчальному корпусі по пров. Фанінський 3В) та комісії з оновлення символіки структурних підрозділів університету.

Із виступу ректора також стало відомо, що Вчена рада університету відбудеться 2 лютого о 14:00 у залі засідань головного корпусу університету.

Проректор з науково-навчальної роботи Володимир Борисов розповів про стан підготовки до акредитації освітніх програм та окреслив план проходження акредитації у 2022 році.

Проректорка з наукової, інноваційної і міжнародної діяльності Світлана Бережна ознайомила присутніх із новим, нещодавно затвердженим Урядом, Порядком присудження ступеня доктора філософії та скасування рішення разової спеціалізованої вченої ради закладу вищої освіти, наукової установи про присудження ступеня доктора філософії.

Під час свого виступу проректорка повідомила приємну новину: у новому семестрі 11 студентів Сковородинівського університету поїдуть навчатися за програмою академічної мобільності до університету імені Адама Міцкевича у Познані та до Поморської академії в Слупську (Республіка Польща).

Також стало відомо про чудову можливість для науково-педагогічних працівників нашого вишу пройти стажування у вище зазначених університетах. Світлана Вікторівна зауважила, що академічна мобільність зараз - це один із важливих аспектів розвитку освітніх програм.

Проректорка з навчально-виховної роботи Наталія Борисенко розповіла про підготовку до урочистостей з нагоди випуску магістрів. Святковий захід відбудеться 28 січня о 13:00 у навчальному корпусі по вул. Валентинівській, 2, з дотриманнням усіх карантинних правил та протиепідемічних вимог.

Наталія Олексіївна закликала всіх присутніх долучитися до благодійного ярмарку в університеті й зібраними коштами підтримати нашу студентку, лідерку волонтерського комітету Аліну Турчинову, в родину якої прийшло страшне лихо.

Благодійний ярмарок відбудеться 25 січня у навчальному корпусі по вул. Валентинівській, 2, на 2- му поверсі, біля експозиції «Історія нескорених: продовження».

 Наступне засідання Виконавчої ради відбудеться 31 січня о 9:30.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.