Засідання Виконавчої ради від 05.04.2021 р.

5 квітня  чергове засідання Виконавчої ради (Ради з якості) відбулося у дистанційному форматі. З нагоди ювілею та за сумлінне виконання професійних обов’язків, вагомий внесок у розвиток педагогічної діяльності пам’ятними відзнаками були нагороджені: О.О. Маленко (зав. кафедри українознавства і лінгводидактики), Н.Г. Тарарак (зав. кафедри теорії і технологій дошкільної освіти та мистецьких дисциплін), І.І. Пелішенко (доц. кафедри політології, соціології і культурології).

Колектив сковородинівського університету щиро вітає іменинників, бажає їм міцного здоров’я, творчої енергії та наполегливості у здійсненні всіх задумів.

На пропозицію проректора з навчально-наукової роботи Володимира Борисова нарада розпочалася з вшанування пам’яті Свєчнікової Олени Миколаївни (док. хім. наук, проф. кафедри хімії, зав. каф. хімії 2010-2020рр.) хвилиною мовчання.

Після чого проректор запросив учасників зустрічі до обговорення поточних питань і розгляду завдань на тиждень, що розпочався.

Проректорка з наукової, інноваційної і міжнародної діяльності Світлана Бережна розповіла про три міжнародні конференції, які минулого тижня у дистанційному форматі відбулися в університеті та привітала український мовно-літературний факультет імені Г.Ф. Квітки-Основ’яненка з науковим досягненням студентки Крістіни Гусенко, яка стала переможцем Всеукраїнського шекспірівського конкурсу студентських дослідницьких і креативних проєктів імені Віталія Кейса.

Основними питаннями, винесеними на розгляд членів ради були:

1. Про роботу психологічної служби університету (І.І.Дорожко);
2. Звіт щодо результатів внутрішнього аудиту на історичному факультеті (С.В. Мірошніченко);
3. Про сертифікацію курсів і наповнення платформи дистанційної освіти Moodle (Н.В. Житеньова).

✅ Наступне засідання виконавчої ради відбудеться 12 квітня о 10:00 в онлайн режимі.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.