Засідання Виконавчої ради від 11.11.2019 р.

11 листопада 2019 року засідання Виконавчої ради (Ради з якості) традиційно розпочалося з урочистих привітань. Ректор університету акад. Прокопенко Іван Федорович висловив найщиріші вітання з нагоди присвоєння наукових ступенів доктора наук викладачам нашого університету та побажав їм наснаги для підкорення нових вершин та втілення у життя наукових ідей.

Іван Федорович привітав з ювілеєм декана Фізико-математичного факультету проф. Пономарьову Наталію Олександрівну та нагородив керівників факультетів грамотами за переможні місця у студентських змаганнях з бадмінтону.

Під час засідання було заслухано наступні доповіді:

  • Позааудиторна робота зі студентами як чинник підвищення якості освітнього процесу на фізико-математичному факультеті. (проф. Пономарьова Н.О.);
  • Зарубіжний досвід в естетичному вихованні студентів факультету дошкільної освіти (проф. Тарарак Н.Г.);
  • Про реалізацію грантового проєкту «Візуальне мистецтво як засіб профілактики та подолання емоційного вигорання педагогів» (доц. Боярська- Хоменко А.В.);
  • Про роботу з профорієнтації та підготовку до працевлаштування студентів ОР - магістр. ( Родченко Т.А.).

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.