Засідання Виконавчої ради від 29.08.2022 р.

29 серпня у дистанційному форматі відбулося чергове засідання Виконавчої ради під головуванням ректора Юрія Бойчука. На початку засідання Юрій Дмитрович розповів про робочий візит до ХНПУ імені Г.С. Сковороди новопризначеного директора Департамента науки і освіти ХОВА проф. Олексія Литвинова. Під час цієї зустрічі були обговорені ключові питання роботи університету у воєнний період, хід вступної компанії та плани на майбутнє. Олексій Миколайович привітав колектив нашого ЗВО з державними святами та побажав сковородинівцям вдалого нового навчального року і успішного розвитку.

Перебіг вступної кампанії – гаряча тема для обговорення у Сковородинівському університеті. Про активність абітурієнтів, перебіг вступної кампанії, кількість бюджетних місць та попередні результати розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Тетяна Гуцан.

Про початок вступної кампанії до аспірантури ХНПУ імені Г.С. Сковороди проінформувала нач. відділу аспірантури та докторантури Ірина Разуменко.

Основними питаннями, винесеними на розгляд членів ради були:

⁃ Про звіт із самоаналізу ОП «Соціальна педагогіка» (231 «Соціальна робота» другого (магістерського) освітнього рівня (професор кафедри соціальної роботи і соціальної педагогіки Ірина Романова);
⁃ Формування лінгвосоціокультурноі компетентності здобувачів вищої освіти на факультеті іноземної філології (декан факультету іноземної філології, доцент кафедри практики англійського усного і писемного мовлення Ганна Князь);
⁃ Про волонтерську діяльність під час воєнного стану здобувачів вищої освіти (в.о. голови Студентського парламенту Даніел Махмудов).

Під час зібрання розглядалися й інші важливі питання забезпечення життєдіяльності університету в умовах воєнного стану.

 Наступне засідання Виконавчої ради відбудеться 5 вересня 2022 року.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.