Засідання Виконавчої ради від 31 травня 2021 р.

31 травня 2021 року відбулося чергове засідання Виконавчої ради (Ради з якості) під головуванням ректора університету Юрія Бойчука. Зустріч розпочалася з урочистого привітання з днем народження декана факультету початкового навчання проф. Тетяни Довженко та директора Інституту підвищення кваліфікації педагогічних працівників і менеджменту освіти ХНПУ імені Г.С. Сковороди проф. Раїси Черновол-Ткаченко.

Вітаємо іменинників зі святом! Бажаємо міцного здоров'я, миру, благополуччя та нових здобутків у повсякденній відповідальній діяльності, успішного здійснення всіх професійних та особистих задумів!

Надзвичайно приємна новина прозвучала на сьогоднішньому засіданні ректорату. Юрій Дмитрович повідомив про угоду та пропозицію про обмін студентами від Цзинянського університету (КНР), яку наш університет отримав завдяки співпраці з Департаментом міжнародного співробітництва Харківської міської ради (Харківська Міська Рада).

Нещодавно 8 здобувачів освіти нашого університету взяли участь у програмі академічної мобільності Цзинянського університету (КНР), на базі міської програми «Міста-побратими», яка діє між Харковом та м. Цзинань, столицею провінції Шаньдун.

Привітати учасників міжнародної програми завітали начальник відділу розвитку міжнародних зв’язків і євроінтеграції Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради Олена Петренко та заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради Аліна Філімонова.

Ректор Юрій Бойчук урочисто привітав та вручив сертифікати про проходження курсу здобувачам освіти за напрямком «китайська мова»: Юлії Андреєвій, Даніїлу Водолажському, Івану Хижі, Каріні Мишньовій, Нігіні Хоміддіновій, Ладі Нікітіній, Валерії Ситніковій, Василині Ковальовій.

До переліку основних питань, винесених на розгляд членів Виконавчої ради були:

1. Основні підходи у підготовці вчителів-філологів згідно з новим Державним стандартом базової середньої освіти (К. Голобородько);
2. Про використання ресурсів наукової бібліотеки університету в науковій та освітній діяльності здобувачів вищої освіти в університеті (О. Коробкіна);
3. Про результати робочої поїздки до Турецької Республіки (Л.Калашник).

✅ Наступне засідання виконавчої ради відбудеться 7 червня 2021 року.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.