Збір підписів членів профспілки проти збільшення тарифів житлово-комунальних послуг

Первинна профспілкова організація Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди (ППО ХНПУ імені Г. С. Сковороди) спільно з Федерацією професійних спілок України (ФПУ) відповідно до постанови Президії ФПУ від 08.06.2016 № П-2-1г ініціювала звернення до Кабінету Міністрів України та збір підписів членів профспілок трудових колективів підприємств, установ та організацій України проти антинародного ціноутворення на енергоносії та відповідного збільшення тарифів житлово-комунальних послуг.

Профком виступає проти підвищення антинародних тарифів, а також звертається з вимогою переглянути розміри мінімальної зарплатні та привести її у відповідність до рівня життя європейців. Якщо тарифи як у Європі – то й зарплатня має також бути європейською!

Не будьте байдужими! ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО ПРОТЕСТУ – ПОДБАЙТЕ ПРО СВОЄ МАЙБУТНЄ ВЖЕ ЗАРАЗ!!! Разом – ми переможемо, бо в єдності наша сила!

ЗАЯВА членів профспілок трудових колективів підприємств, установ та організацій України до Кабінету Міністрів України у зв’язку з  підвищенням ціни на природний газ для населення

БЛАНК ДЛЯ ЗБІРУ ПІДПИСІВ

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.