Абітурієнту факультету мистецтв

Шановні вступники!

Актуальна інформація щодо Правил прийому до університету
та основних процедур вступної кампанії за посиланням http://surl.li/cfmiu
 
Адреса приймальної комісії:
61002, м. Харків,
вул. Алчевських (Артема), 29, к. 120;

Конкурс відеовізитівок «Мотивація нескорених 2.0»  у межах соціального проєкту «ScholarShip в Україні» на тему «Імпульс освіти: конкурс креативних презентацій українських освітніх закладів»

Профорієнтаційний ролик кафедри образотворчого мистецтва ХНПУ імені Г. С. Сковороди

Автор: Марія Ємельяновська –  здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти  спеціальності 014 Середня освіта. Образотворче мистецтво

Шановний майбутній абітурієнте!

Факультет мистецтв Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди з нетерпінням чекає саме на Вас! Ми пропонуємо неповторний шлях у світ творчості та відкриття для Вас чотирьох кафедр: образотворчого мистецтва, хореографії, дизайну та музичного мистецтва.

Кожна кафедра пропонує унікальні можливості для розвитку вашого таланту та професійного зростання. Ми запрошуємо Вас долучитися до нашої творчої спільноти, де ви зможете здійснити свої мрії та розкрити свій потенціал.

Зацікавлені дізнатися більше? Перегляньте відеовізитівку факультету мистецтв, з якою ми вирішили взяти участь у соціальному проєкті «Scholarship в Україні», що відбувається в межах конкурсу «Мотивація нескорених 2.0.» Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися за посиланням.

Приєднуйтесь до нас і станьте частиною великої родини факультету мистецтв, де кожен знайде свій шлях до успіху!

 

Профорієнтаційний ролик «Успіх у житті»

Автор: Ткаченко М. О. – кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри музичного мистецтва ХНПУ імені Г. С. Сковороди

Шановні абітурієнти!

Ви – молоді та креативні? Творчі та завзяті? Бажаєте отримати професію і, водночас, справу до душі? Тому Ваш вибір – факультет мистецтв Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди!

На факультеті відбувається не просто підготовка кваліфікованих фахівців, але й виховання особистостей, які здатні донести красу та гармонію мистецтва до сердець людей. Ми прагнемо до того, щоб кожен наш випускник, знайшовши «сродну працю», став не тільки професіоналом у своїй галузі, але й натхненником для інших, володів глибоким розумінням сутності мистецтва.

До вашої уваги мотиваційно-профорієнтаційний відеоролик з роботи «Творчої майстерні майбутнього вчителя музичного мистецтва», учасники якої вирішили взяти участь у соціальному проекті «Scholarship в Україні», що стартує в межах конкурсу «Мотивація нескорених 2.0.».

Із умовами конкурсу можна ознайомитися за покликанням.

У своєму відеоролику студенти діляться власними роздумами щодо життєвого успіху, пов’язуючи його зі свідомим вибором майбутньої професії, справи до душі. А ще, бажають майбутнім вступникам факультету мистецтв Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди реалізації творчих планів та ідей, постійного пошуку та відкриття нових джерел натхнення, а головне – віри в себе!

 

Відеовізитівка кафедри музичного мистецтва ХНПУ імені Г. С. Сковороди Автор: Данилюк М. М. – доктор філософії, доцент, доцент кафедри музичного мистецтва ХНПУ імені Г. С. Сковороди.

Шановні абітурієнти! Кафедра музичного мистецтва Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди запрошує вас на навчання за спеціальністю 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво).

Наша місія: кафедра музичного мистецтва забезпечує професійне викладання музично-педагогічних дисциплін за спеціальністю 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання за ОР «Бакалавр» і «Магістр».

Навчання проводиться за трьома освітніми програмами:

  1. Музичне мистецтво в закладах освіти.
  2. Естрадний і народний спів у закладах освіти.
  3. Середня освіта (Музичне мистецтво).

Наше завдання: допомогти кожному здобувачеві відкрити для себе багатогранний світ музичного мистецтва, отримати глибокі теоретичні знання та практичні навички для подальшого професійного розвитку та успішної кар’єри.

Майбутні викладачі музичного мистецтва мають можливість долучитися до вершин вокально-хорового та інструментального мистецтва, набувати практичний досвід у творчих колективах, що є гордістю університету та міста: Народний камерний хор «Ювента» імені В. В. Королевського (кер. Васильєва О. В.), жіночий хор «Аnima» (кер. Соколова А. В.), Оркестр народних інструментів (кер.  Жуков В. П.); Ансамбль гітаристів «Тредо» (кер. Мартем`янова А. В.); Ансамбль акордеоністів «Доміно» (кер. Данилюк М. М.).

Кафедра організовує заходи національного та міжнародного рівня, які користуються авторитетом серед професіоналів у галузі муз. мистецтва: Міжнародний конкурс виконавців на народних інструментах «Арт-Домінанта», Всеукраїнська науково-практична конференція «Час мистецької освіти», Міжнародна науково-практична конференція «Методологія сучасних наукових досліджень» та інші. Участь у таких яскравих заходах розширює артистичні та викладацькі обрії, надає цінні навички та організаторський досвід, які стануть незамінними у професійній кар’єрі майбутнього вчителя музичного мистецтва.

Ми поєднуємо традиції з інноваціями, щоб відповідати сучасним освітнім стандартам. Використовуючи цифрові музичні технології та платформу дистанційної освіти «Moodle», нам вдається забезпечувати високоякісний навчальний процес для здобувачів вищої освіти, незалежно від їхнього місцезнаходження.

Кафедра музичного мистецтва ХНПУ Г. С. Сковороди активно співпрацює з різними громадськими організаціями, які відіграють ключову роль у підтримці та розвитку культурних та освітніх ініціатив. Така співпраця дозволяє обмінюватися досвідом, інтегрувати новітні підходи у навчальний процес і забезпечувати студентам доступ до широкого спектру професійних можливостей.

Ця відеовізитівка є яскравим прикладом такої діяльності й була створена у межах проведення конкурсу візитівок «Мотивація нескорених 2.0», організованого «ScholarShip в Україні» за сприяння Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти». Конкурс є частиною соціального проєкту, що підтримує розвиток освітніх та культурних ініціатив в Україні. Деталі конкурсу можна знайти за цим покликанням.

Шановні абітурієнти, якщо у вас є питання про університет, факультет, кафедру, спеціальності, або ви хочете дізнатися більше про навчальний процес чи перспективи майбутньої професії, будь ласка, не вагайтеся до нас звертатись. Ми вас проконсультуємо та надамо детальну інформацію про те, які кваліфікації ви зможете отримати та які кар’єрні шляхи відкриються перед вами після закінчення нашого університету!

Також запрошуємо вас відвідати розділ «Співробітники» на сайті кафедри, де ви матимете змогу ознайомитись із персональними сторінками наших викладачів. Тут зібрана докладна інформація про їхні професійні інтереси, а також наукові та творчі досягнення. Крім того, на цих сторінках ви знайдете контактні дані викладачів, що дозволить вам безпосередньо зв’язатися з ними для консультацій та обговорення будь-яких питань, пов’язаних зі вступною кампанією, вашим майбутнім навчанням та професійним розвитком.

Долучайтесь до нашої творчої спільноти, щоб знати більше про діяльність кафедри музичного мистецтва ХНПУ імені Г. С. Сковороди

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.